|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakacak, biga, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu |
![]() |
Bakacak İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakacak İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleBakacak İlköğretim Okulu Hakkında - Bakacak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bakacak İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Bakacak İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Bakacak İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bakacak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bakacak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bakacak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: BAKACAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bakacak Köyü-Biga-Çanakkale Telefon Numarası: 2863327521 Faks Numarası: 2863327521 Bakacak İlköğretim Okulu Tarihçesi Okulumuz 1928 yılında Bakacak ve Türkbakacak köylerinin imece katkıları ile Bakacak İlkokulu olarak yapılmıştır ![]() ![]() 7200 m2 alanlı bahçeye 1975 yılında iki daireli lojman yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 1991 yılında iki okul Bakacak İlköğretim Okulu olarak birleştirilmiştir ![]() ![]() 1994 yılında aynı bahçeye sekiz derslikli İlköğretim okulunun yapımına başlanmış ve yeni okul 1997 yılında bitirilerek 1997-1998 Eğitim ve öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|