Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akkutlu, bilgileri, çanakkale, fahrettin, ilköğretim, merkez, okulu, vali

Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale

Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu Resimleri

Vali Fahrettin Akkutlu İlköğretim Okulu Çanakkale Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Valı Fahrettın Akkutlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Valı Fahrettın Akkutlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Valı Fahrettın Akkutlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Valı Fahrettın Akkutlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: VALI FAHRETTIN AKKUTLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Barboros M Yosun Sok Çanakkale

Telefon Numarası: 2862174883
Faks Numarası: 2862130505

Vizyonumuz

Küreselleşen dünyamızdaki değişim hızına ayak uydurabilen ve 21 yy iletişim ve bilgi toplumu içinde yer alabilen, geleceğin elini tutan özgün bir eğitim anlayışı yaratmak, okulumuzun ana ilkesidir

Misyonumuz

Okulumuzun misyonu, bilgiyi edinme ve bilgiyi kullanma yöntemlerini iyi bilen, bilim ve teknolojinin tüm hedeflerine ulaşmak isteği taşıyan, yaparak yaşayarak öğrenen, araştırmacı, okuyan, yorumlayan, düşündüklerini her ortamda ifade edebilen, değişen dünyada, yaşamı kolaylaştıracak deneyimleri kazanmış öğrenciler yetiştirmektir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com