![]() |
Pıtıreli Köyü Bayramiç Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pıtıreli Köyü Bayramiç ÇanakkalePıtıreli Köyü Bayramiç - Pıtıreli Köyü Hakkinda - Pıtıreli Köyü Bilgileri - Pıtıreli Köyü Resimleri Pıtıreli, Çanakkale ilinin Bayramiç ilçesine bağlı bir köydür ![]() İlçe: BAYRAMİÇ - İl: ÇANAKKALE Köy Muhtarı: AKİF YALÇIN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 ![]() ![]() Cep Telefonu: 0 ![]() ![]() Demografik Bilgiler: İle Uzaklığı: 70 km İlçeye Uzaklığı: 15 km Rakım: 100 m Tarihçe Adının nereden geldiği ve tarihi hakkında bilgi yoktur ![]() ![]() Kültür Köyde, genellikle Mayıs ayında 'hayır' adı altında yeşillik alanlarda yemek ziyafeti yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya Çanakkale iline 70, Bayramiç ilçesine 15 Km ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 450 1997 435 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() ![]() ![]() Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat Mustafa Kemal İlöğretim Okulu'na taşımalı eğitim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|