![]() |
Artık Hayallerde Bile Yalnızım |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Artık Hayallerde Bile YalnızımKüçük bir esinti hissediyorum ensemde ![]() ![]() Ölüm gibi yakın,onun kadar soğuk ![]() Uzun mu uzun karanlık bir yol var önümde Biraz ay ışığı,biraz sessizlik ![]() ![]() Gecelere uzanmış hayaller kurdum bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ulaşan tüm yollara atıldım seni bulabilmek adına ![]() ![]() ![]() ![]() Sokaktaki bir çocuk kadar özgür değildim mesela ![]() Kendi kendimin esiri olmustum çünkü ![]() Bir elma sekeri alıp da doyasıya yiyebilecek kadar vaktim olmadı hiç ![]() ![]() Sensiz gecen her bir saniyeyi hiçe sayıyordum çünkü ![]() Güneşle birlikte baslardım yeni güne ve onunla birlikte kaybolurdum ![]() Ellerim yeni doğmus bir bebeğinki kadar yumusak ve sıcak olmadı hiç ![]() ![]() Sen gidince yeniden hayata dönüp ısıtamadım tek basıma çünkü ![]() Ayrılık sarkıları çalar oldu eskilerden ![]() Ama ben hiç gözyası dökmeden,keyifle dinleyemedim o sarkıları ![]() ![]() Kimisi dısarıda askını haykırıp güller tasırken sevdiğine, Ben hiç kıskanmadım ![]() ![]() Gözlerim sevinçten dolu dolu bakmadı hiç,bir annenin çocuğuna baktığı gibi mesela ![]() ![]() Sana dair kalıntıları biriktiren kalbim izin vermiyordu gözlerime,sensiz yeniden parlamaya ![]() ![]() Geceleri dolduramıyordum tek kişilik yatağımı ![]() Artık hayallerde bile yalnızdım çünkü ![]() ![]() Koskoca sehirde tek basıma oynuyordum bu hayat oyununu ![]() ![]() Birgün cesaretlenip,geri döndüm de yasadıklarımıza ![]() ![]() ![]() Ne mümkün gecen zamanı durdurabilmek ya da geriye alabilmek ![]() Şimdi o hazin gecmişimizden kalan hatıralara ve birkaç fotoğrafa bakıp taze tutabiliyorum seni ![]() ![]() Bizden geriye ; Sokak lambalarının altından gecerken attığımız kahkahalar kalmıs, Buz gibi bir kış gününde birbirimizle ısınmak kalmıs, Oturup yesilliklere,geleceği yasamak adına hayaller kurmak ya da Hayatımıza girmemiş ancak girecek olanlara bile gülümseyerek merhaba diyebilmek kalmıs, Uzaktan gelirken bana ilk bakısın kalmıs aklımda ![]() ![]() Beraber topladığımız mutluluk kırıntıları, Eskimis bir sevgi,yasanamayan günlere özlem, Seni unutmamaya söz vermiş bir kağıt ve bir de kalem kalmıs ![]() Yani ![]() ![]() Artık olmayacak sen ve eskimis hatıralar kalmıs geriye ![]() ![]() ![]() alıntı
|