|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çanakkale, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, yenice |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice Çanakkaleyet İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çanakkale Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / YENİCE Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MEHMET BODUR CAD NO:7Telefon Numarası: 2864743466 Faks Numarası: 2864743466 6 03 1982 tarihinde 192 numaralı kararla “Cumhuriyet İlkokulu” adı verilen okulumuz 02 11 1981 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır 8 yıllık eğitime geçişle birlikte adı “Cumhuriyet İlköğretim Okulu” olmuştur![]() 1998 yılında yapılan üç katlı yeni binası ile birlikte derslik sayısı 14 olmuştur 1999-2000 öğretim yılında iki binada birden eğitim-öğretime başlanmıştır Taşıma merkezi olan okulumuza ilk taşıma yıllarında Davutköy, Aşağı ve Yukarı Karaaşık, Çınarcık, Sazak, Torhasan köylerindeki öğrenciler taşınmıştır![]() Bu öğretim yılında Çınarcık Köyü, Çakır Köyü, Torhasan Köyü, Aşağı ve Yukarı Karaaşık Köyleri, Güzeloba-Karasuçam Köyü’nün tüm öğrencileri ve Taban Köyü’nün 6 , 7 ve 8 sınıfında okuyan öğrencileri okulumuza taşınmaktadır![]() Okulumuz halen iki binadan oluşmaktadır 1981 yılında yapılan 1 bina tek katlı olup; 6 derslik, 1 müdür yardımcısı odası, 1 spor odası, 1 malzeme odası, erkek ve kız öğrenci tuvaletleri ve okul kantini bulunmaktadır İlköğretim II Kademe öğrencilerimizin eğitim gördüğü bu binamızda branş dersliği uygulanmaktadır![]() 1999 yılında yapılan 3 katlı binada; 1 Katta: Çok amaçlı bir salon, öğretmenler odası, hizmetli odası, kalorifer dairesi bulunmaktadır![]() 2 Katta: 1 müdür odası, 4 dershane bulunmaktadır![]() 3 Katta: 1 kütüphane, 1 bilgisayar odası, ve 4 dershane bulunmaktadır![]() biz
|
|
|
|