|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başarır, biga, bilgileri, çanakkale, emin, ilköğretim, okulu, tevfik |
![]() |
Tevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleTevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu Hakkında - Tevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Tevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Tevfik Emin Başarır İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Tevfik Emin Başarir İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tevfik Emin Başarir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tevfik Emin Başarir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tevfik Emin Başarir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: TEVFİK EMİN BAŞARİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sakarya Mah ![]() Telefon Numarası: 2863165005 Faks Numarası: 2863165530 MİSYON - VİZYON * Okulumuzun amacı öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; * ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, * Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsetme; * Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine saygı duyan, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, * kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, girişimci, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip, yaratıcılıkları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir ![]() * Kısaca okulumuzdaki tüm çalışanların hedefi İlköğretim Kurumları Yönetmeliği’ndeki amaç ve ilkeleri gerçekleştirmektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|