|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çanakkale, eceabat, ilköğretim, kumköy, okulu |
Kumköy İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kumköy İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat ÇanakkaleKumköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kumköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kumköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kumköy İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kumköy İlköğretim Okulu Çanakkale Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kumköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kumköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kumköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kumköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / ECEABAT Adı: KUMKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kumköy ilköğretim Okulu Eceabat-Çanakkale Telefon Numarası: 2868548024 Faks Numarası: 2868548279 Misyonumuz Profesyonel eğitim kadromuzla tercih edilecek bireyler yetiştirmek;Mesleki ve kişisel gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ![]() Vizyonumuz İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip, eğitim kadrosuyla ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören bir standardizasyonu sağlayarak, topluma etik normlara sahip bireyler kazandırmak ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi biz |
|
|
|