|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, gemlik, ilköğretim, kemal, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik BursaNamık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik Tanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik İletişimi - Namık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik Resimleri ![]() Misyonumuz Yüce Önder Atatürk'ün " Büyük Türkiye" İdealine Ulaşmayı Hedefleyen , Türkiye Cumhuriyetine Karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan ,çağdaş , teknolojiyi kullanan ve gelişmeleri takip eden ,sosyal kültürel yönden gelişmiş çağın bütün bilgi ve kültürüyle bireyleri bir üstt kuruma en iyi şekilde hazırlamaktır ![]() VİZYONUMUZ KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN,İNCELEYEN,ARAŞTIRAN, SENTEZLER YAPABİLEN AKLI VE BİLİMİ REHBER ALAN,ÇEVREDE, BÖLGEDE VE ÜLKEDE ETKİN VE NİTELİKLİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN MODEL OKUL OLMAKTIR ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / GEMLİK Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dr ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2245132344 Faks Numarası: 2245148245 kaynak :webrehberi biz |
![]() |
![]() |
|