Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, bursa, gemlik, ilköğretim, kemal, namık, okulu

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa

Namık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik Tanıtımı - Namık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik İletişimi - Namık Kemal İlköğretim Okulu Gemlik Resimleri

Misyonumuz

Yüce Önder Atatürk'ün " Büyük Türkiye" İdealine Ulaşmayı Hedefleyen , Türkiye Cumhuriyetine Karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan ,çağdaş , teknolojiyi kullanan ve gelişmeleri takip eden ,sosyal kültürel yönden gelişmiş çağın bütün bilgi ve kültürüyle bireyleri bir üstt kuruma en iyi şekilde hazırlamaktır

VİZYONUMUZ

KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN,İNCELEYEN,ARAŞTIRAN, SENTEZLER YAPABİLEN AKLI VE BİLİMİ REHBER ALAN,ÇEVREDE, BÖLGEDE VE ÜLKEDE ETKİN VE NİTELİKLİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN MODEL OKUL OLMAKTIR

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: DrZiya Kaya MhIlica CadOkul Sokak No:103 Gemlik
Telefon Numarası: 2245132344
Faks Numarası: 2245148245

kaynak :webrehberi biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com