|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, çalış, gürsu, hamdi, ilköğretim, okulu |
![]() |
Hamdi Çalış İlköğretim Okulu Bilgileri Gürsu Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamdi Çalış İlköğretim Okulu Bilgileri Gürsu BursaHamdi Çalış İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Hakkında - Hamdi Çalış İlköğretim Okulu Bursa Gürsu İletişim - Hamdi Çalış İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Resimleri - Hamdi Çalış İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Tarihçesi - Hamdi Çalış İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Tanıtımı - Hamdi Çalış İlköğretim Okulu ![]() OKULUN TARİHÇESİ Hamdi Çalış İlk Öğretim Okulu 1991 Yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olup Binanın Arsası Küçük Hamdi Lakaplı Gürsu eşrafından Hamdi ÇALIŞ? ın kızları Meliha TÖRE ve Feriha MURGUL tarafından Okul Yapılması için Milli Eğitime Bağışlanmış Olup Okul Binası Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmıştır ![]() ![]() Okul 10 derslik, 1 Fen Tek ![]() ![]() ![]() OKULUN BİNA DURUMU A- FİZİKİ YAPI Okulumuz bir binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B- İÇME SUYU Mahallemizde içme suyu şebekesinden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() C OKUL ALANI Okul binaları ve bahçesi 3528 metrekarelik alandan oluşmuştur ![]() ![]() ![]() Adres: ZAFER MAH ![]() Telefon: (0 224) 371 09 02 Email : h_c1991ioo@hotmail ![]() MİSYONUMUZ Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak ![]() İSTİYORUZ Kİ ! * Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin * Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() * Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() * Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() Değerlerimiz: Hamdi Çalış İlköğretim Okulu olarak; 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Öğrencilerimizi kendisiyle ve toplumla barışık, sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetiştiririz ![]() VİZYONUMUZ Bizler; Öğrencilerimizi çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen, toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren öğrenciler yetiştiririz ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak :webrehberi ![]() Hamdi Çalış İlköğretim Okulu |
![]() |
![]() |
|