|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, gürsu, ilköğretim, okulu, zafer |
![]() |
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Gürsu Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Gürsu BursaZafer İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Hakkında - Zafer İlköğretim Okulu Bursa Gürsu İletişimi - Zafer İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Tanıtımı - Zafer İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Bursa Gürsu Tarihçesi - Zafer İlköğretim Okulu - Bursadaki İlköğretim Okulları ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Mülkiyeti Özel İdareye ait okulumuz 2003 yılının Nisan ayında ihaleye çıkarılarak 2003 Temmuz ayında inşaatına başlanmış ve yapımı okulların açılmasına yetiştirilerek 2004-2005 Eğitim-Öğretim Yılında, eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır ![]() Okulumuzun yüzölçümü 3239 m2 olup, bina 1150m2 alan üzerine, iki (2) kat üzerine onsekiz (18) derslik olarak yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun eğitim öğretime hazır hale getirilmesi için, Gürsu Yıldız Tekstil Çok Programlı Lisesi müdür Yardımcısı ve Matematik öğretmeni Hüseyin PESTİL kurucu Müdür olarak görevlendirilmiş ve okulun eğitim öğretime hazır hale getirilmesi için büyük gayretler göstermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza Hamdı Çalış ve Atatürk ilköğretim okullarından 1, 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 86, yedinci sınıflarda 72 ve sekizinci sınıflarda 82 olmak üzere toplam 668 öğrenci ile 2004-2005 yılında öğretime başlanmıştır ![]() ![]() 2005-2006 eğitim öğretim yılında 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ilk açılışında ilçe okullarından görevlendirilen 2 branş, dört (4) sınıf öğretmeni ve yirmiyedi (27) ücretli öğretmenle 2004-2005 yılında eğitim öğretim yapılmıştır ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim öğretim yılında Ana Sınıfı iki (2) şube 42 öğrenci, 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bağlamda; Türkçe 3, Matematik 2, Fen ve Teknoloji 2, Sosyal Bilgiler 2, İngilizce 3 (1 Sözleşmeli),1 Adet ücretli olmak üzere 2 tane Din Kültür ve Ahlak Bilgisi ,Teknoloji ve Tasarım 2, Görsel Sanatlar (Resim iş) 1,, Beden Eğitimi 2, Müzik 1, Rehberlik 1,Bilgi teknolojileri 1(ücretli),olmak üzere yirmiüç (23) branş öğretmeni ,yirmi (20) sınıf öğretmeni,iki (2) anasınıfı olmak üzere toplam kırkbeş (45)öğretmen,bir (1) müdür, iki (2) müdür yardımcısı, bir (1) memur, bir (1) hizmetli okulumuz kadrosunda çalışmaktadır ![]() 05 ![]() ![]() İbrahim KILIÇ Okul Müdürü ![]() VİZYONUMUZ Gürsu Zafer İlköğretim Okulu olrak, Zafer Mahallesinden bütün çevremize insanlığın, bilginin, kültürün, sporun ve sanatın merkezi olarak medeniyet ışığı yaymak,mahallemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmaktır ![]() Sloganımız ÖNCE İYİ İNSAN +( artı) BAŞARI MİSYONUMUZ Gürsu Zafer Mahallesinde bulunan 06- 14 yaş arası bütün çocukları okula kazandırarak ; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğiterek hayata ve üst öğretime hazırlamak ![]() ![]() ![]() ağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / GÜRSU Adı: ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ZAFER MAH ![]() Telefon Numarası: 2243718797 Faks Numarası: 2243718494 kaynak :webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|