|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akhisar, bilgileri, bursa, ersoy, ilköğretim, inegöl, makif, okulu |
Akhisar M.Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akhisar M.Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl BursaAkhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Hakkında - Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tanıtımı - Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İletişim Bilgileri - Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Resimleri - Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu - Bursadaki İlköğretim Okulları Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akhisar M akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / İNEGÖL Adı: AKHİSAR M AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: AKHİSAR MAHALLESİ ![]() Telefon Numarası: 2247142282 Faks Numarası: 2247141144 kaynak :webrehberi biz
|
|
|
|