|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, bursa, ilköğretim, okulu, uludağ, üniversitesi |
Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Bilgileri Bursa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Bilgileri BursaUludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Bursa Hakkında - Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Bursa Tanıtımı - Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Bursa Resimleri - Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Bursa İletişim Bilgileri ![]() Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu Bursa Büyükşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Uludağ Üniversitesi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / BÜYÜKŞEHİR Adı: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI İLKÖĞRETİMOKULU Telefon Numarası: 2243619225 Faks Numarası: 2243630908 ![]() Kaynak : webrehberi biz
|
|
|
|