![]() |
Ya Yeniden Hayatıma Dönersen?.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ya Yeniden Hayatıma Dönersen?..Ya yeniden hayatıma dönersen ? Buyur etmeye gücüm varda hoşçakal demeye yok ![]() ![]() ![]() ![]() yağmurla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her akşam çektiğim günün nefesinden kalan izmariti hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() yokluğunla çoğalıp sıkışıyorum ![]() ![]() sana sayfalarca okunmamış mektuplar yazıyorum sevgili ![]() ![]() yüzümü döküyorum kelimelere ![]() ![]() ya yeniden hayatıma dönersen ? son soluğundaki beni hatırlayacak mısın sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() böylesine dönme bize ![]() ![]() Seviyorum Seni ![]() ![]() Bazen keskin iniş çıkışlarla karalıyorum hayatımı ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece benim olanı istiyorum ; senimi ver , sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() başkalarında emanet doLaşmandan bıktım ![]() ![]() ![]() ![]() yağmurlu buhralara sokulmamı istemiyorsan yardım et bana ![]() ![]() ![]() ![]() seviyorum seni ![]() ![]() ya yeniden hayatıma dönersen ? bir sigara kaç kez söndürülür ? bir sen kaç kez üst üste söndürülür ? parmak uçlarımda yaktım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gecenin üçünde düşüme uğradın ![]() ![]() ![]() ![]() gitmenden korkup uyuyamadım ![]() ![]() ![]() ![]() bir sen daha kaldıramazdı usum ![]() ![]() çok yormuştun beni o sende ![]() ![]() geçmişimizi ![]() ![]() ![]() ![]() hakkını helal et sevgilim ![]() ![]() mavinin altında bir yağmur daha doğarsa , bilki o gün ben mavide kalacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ya yeniden hayatıma dönersen ? özlem dolusun biliyorum ![]() ![]() sandalınla salına salına toprağında gezinmeye devam et ![]() ![]() belki özlemin teselli bulur ![]() ![]() ![]() ![]() ya yeniden hayatıma dönersen ? uyuya kalırsan koynumda ![]() ![]() nasıl uyandırırım seni ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum koynumda , göğsümdeki yarasın ![]() ![]() ne olur beni satırlarda arama , göz peteklerimde arama ![]() ![]() ![]() ![]() seni bana ver , ben sende kalsın sevgili ![]() ![]() bir dönsen , sesini bulamadığım gecelerde çılgına dönen usum uslanır ![]() ![]() ![]() alıntı
|