![]() |
Sen'li Düşünceler... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen'li Düşünceler...Bugün ![]() ![]() ![]() yine sensizliğe uyandım ![]() ![]() ![]() Seninle birlikte olmaya karar verdiğimde edindiğim risklerin farkında değildin ![]() Geleceğini ve mutluluğunu bir başkasının ellerine teslim etmek, savunmasız kalmayı baştan kabul etmekti senle olmak ![]() İşte seni böyle seviyordum ben ![]() ![]() Seni dışarıya taşırken n"olur bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güne başlıyorum, henüz ayak izleri ile süslenmemiş şehrim ![]() Ve işte ilk ayak izleri, tıpkı maviliğini kıskandırırcasına kendini göstermekten çekinmiyor geçmiş günlerimizde ki gibi taptaze bir günde bulacağım seni ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaklardaydın, beni beklemeden gitmiştin ama bunu pek umursamıyordum ![]() ![]() Her uyanışta ölümü düşleyen bir ses ile çağrılıyordum ![]() ![]() ![]() Onlardan izin almadan dış dünyaya açılan penceremden dışarıya bakamıyordum ![]() Ve sonra geldi dediler, güneşi getirdi karanlık son buldu dediler ![]() İnanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün penceremden bir ışık demeti girdi odama, çelişki nöbetçilerinin uykuda olduğu bir anda ![]() O parıldayan ve gözlerimizin sıcaklığa alışamamışlığına sunulan bir avuç ışığı geçmişimden gelen küçük bir çocuk getirdi bana ![]() ![]() ![]() Anıları ve düşleri alınmıştı çocuğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işığı gören gözlerim bir süre kendine gelemedi, işte tüm varlığıyla şimdi ellerimin arasında tutuyordum ve yüreğimden kayıp zamanlarım geçiyordu bir bir ![]() ![]() ![]() Kararımı vermiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte karanlık dünyanın o büyük ve aşılmaz denen kapısını açacak anahtar elimdeydi şimdi ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra yürümeye başladım ardıma bile bakmadan ![]() ![]() ![]() Arıyordum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlıktan korkmuş bir çocuk misali yüreğim ![]() ![]() Hani uzatsan ellerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzümde hissetsem nefesini ![]() ![]() ![]() Geçecek gibi herşey ![]() ![]() ![]() Son bulacakmış gibi sonsuz çığlıklar ![]() ![]() ![]() alıntı
|