Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilecik, günyurdu, köyü, pazaryeri

Günyurdu Köyü Pazaryeri Bilecik

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günyurdu Köyü Pazaryeri Bilecik

Günyurdu Köyü Pazaryeri Bilecik Hakkında - Günyurdu Köyü Pazaryeri Bilecik Tanıtımı - Günyurdu Köyü Pazaryeri Bilecik Bilgileri - Günyurdu Köyü Pazaryeri Bilecik Resimleri

İlçe: PAZARYERİ - İl: BİLECİK

Günyurdu, Bilecik ilinin Pazaryeri ilçesine bağlı bir köydür Bilecik iline 36 km, Pazaryeri ilçesine 8 km uzaklıktadır Köyün iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır
Kültür

Köyün gelenekleri Osmanlı'ya dayanır At sırtında gelin alma,etli bulgur pilavı,saçda gözleme,yayık ayranı yemek kültürü olarak devam ettiği gibi her yıl EYLÜL ayının ikinci pazar günü SÖĞÜT de ERTUĞRUL GAZİ yi anmak adına Günyurdu'lular OBA kurar

Köy Muhtarı: İBRAHİM SANCI

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon:

0 (228) 387 51 86

Cep Telefonu:

0 (535) 664 08 03

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000

409

1997

210
İle Uzaklığı:

36 km

İlçeye Uzaklığı:

8 km

Rakım:

804 m

Sağlık Evi
Yok
Sağlık Ocağı
Yok
İlköğretim Okulu
Var / Faal Değil
Taşımalı Eğitim Yapılıyor
PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Yok
Su Şebekesi
Yok
Kanalizasyon
Yok

Kaynak : Yerel Net
Kaynak :Vikipedi, özgür ansiklopedi

Köyünüzle İlgili Resim Ve Bilgileri Bu konu altında paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com