![]() |
Cececeset Buldum!! |
![]() |
![]() |
#1 |
mesanihta
|
Cececeset Buldum!!Karakolun telefonu geç bir saatte çalar ![]() Polis: Buyrun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kekeme: Beeeenn bi cececeset buldum Polis: Nerde buldunuz efendim hemen ekip yollıyalım ![]() Kekeme: Aaaaaaaa (Polis hemen atlar) Polis:Atatürk parkında mı? Kekeme:Hayyy Hayyyyıı derken polis kendisiyle dalga geçildiğini düşünür ve telefonu kapatır ![]() Aradan 5 dk geçer ve yine aynı kişi arar ![]() Polis: Buyrun karakol Kekeme: Beeeenn bi cececeset buldum der kekeme kişi ![]() Polis: Nerde buldunuz efendim hemen ekip yollıyalım ![]() Kekeme: Aaaaaaaa (polis hızlı davranır ![]() Polis:Atatürk parkında mı? Kekeme: Hayyyyy Hayy derken polis yine telefonu kapatır ![]() Aradan bir saat geçmiştir ![]() ![]() Kekeme: Beeeenn bi cecececcceeeset Polis: Kardeşim gene mi sen nerde buldun cesedi hemen gelelim ![]() Kekeme:Aaaaaaaa (polis yine atlar) Polis: Atatürk parkında mı? Kekeme: EEEEvvet oooraya taşıdıım
![]() |
![]() |
Cevap : Cececeset Buldum!! |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Cececeset Buldum!!:) Ellerinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
one spark
|
![]() Cevap : Cececeset Buldum!!paylaşım için saol güzelmişş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
efobedo
|
![]() Cevap : Cececeset Buldum!!tek çaresi o nappsın
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Cececeset Buldum!!paylaşım için thanks!!!!
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|