|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, çakmak, fevzi, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz açılmadan önce 9’ncu Ana jet Üssünde çalışan personelin çocukları şehirdeki muhtelif okullara devam etmekteydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çağdaş ve dinamik bir eğitim anlayışı ile kendine güvenen ve yetebilen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt verebilen bireyler yetiştirmek ![]() Vizyonumuz Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak ![]() Değerlerimiz Görevine bağlı, tarafsız, birbirine inanan ve güvenen paylaşımcı bir kurum kültürünü yaşatmak ![]() Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli ve manevi değerlere bağlı kalmak ![]() Demokratik katılımı desteklemek ![]() Sevgi, saygı ve hoşgörü temeline dayalı ekipler olarak çalışmak ![]() Planlı ve disiplinli çalışmayı sürdürmek ![]() Kaynakları etkili ve verimli kullanmak ![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HASAN BASRİ ÇANTAY MAHALLESİ CENGİZTOPEL CAD ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2662497756 Faks Numarası: 2662430614 E-mail Adresi: 649261@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|