|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Atatürk İlköğretim Okulu, ilçemiz Fethi Bey mahallesinde güneyi Müftü Şuuri Efendi Caddesi, kuzeyi Muammer Aksoy Caddesi, doğusu Avşaroğlu Caddesi ve batısı Ömer Efendi Caddesi ile çevrili 6212 m2 arsa üzerine kurulmuştur ![]() Atatürk İlköğretim Okulunun bulunduğu yerde Osmanlı Devleti zamanında Karesi Sancağına bağlı İptidaiye Mektebi olarak iki katlı 132 m2 olarak taş ve kagir bir binada eğitim verilmekteydi ![]() ![]() ![]() Latin harfleri ile öğrenim gören öğrencileri 1933-1934 öğretim yılı sonunda mezun etmiştir ![]() 1- Atıf SAYLAM (Müdür) 2- Mecit AVCI 3- Cemal GÜRSEL 4- Hilmi GENÇKAN 5- Yavuz GÜRBÜZ 6- Osman TURFAL 7- Necati SONGUN 8- Mürevvet EMİROĞLU 9- İsmail Hakkı AKYAZI 1963-1964 öğretim yılında okulun adı "Merkez Atatürk İlkokulu" olarak değişmiştir ![]() ![]() Mevcut iki derslik binasından ilki 10 derslik olup, tek katlı olarak 1942 yılında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ - VİZYONUMUZ Okulumuzdaki tüm öğrencilerin dünya çapında kalite seviyesine ulaşmaları, rekabet güçlerini artırmaları için uygun eğitim imkanları ve ortamları hazırlamak ![]() Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek, kaliteli eğitim yönetimini yaygın ve etkin kullanımını sağlayarak okulumuz-ilimiz-ülkemiz-dünyamız bazında önder ve örnek kuruluş olmak ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fethibey Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2666141123 Faks Numarası: 2666145237 E-mail Adresi: 310844@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|