|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bademlı, balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Bademlı İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademlı İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bademlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bademlı İlköğretim Okulu Resimleri - Bademlı İlköğretim Okulu Hakkında Bademli Köyü Balıkesir-Bigadiç yoluna 2 km uzaklıkta olup, Bigadiç'e 9 km Balıkesir'e 32 km asfalt yolla bağlıdır ![]() Köyde ilk kez eğitim ve öğretim Eğitmen Mehmet BAYRAM tarafından 1939 yılında köy odası olarak yapılan binada 63 öğrenci ile öğretime başlamış ve 4 yıl devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci sayısının artması, sınıf sayısının yetersiz olması nedeniyle Harmanlık bölgesinde devlet tarafından 2 derslikli bir okul yapılmıştır ![]() ![]() Bademlı İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: BADEMLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bademli Köyü Bigadiç Balikesir Telefon Numarası: 2666317649 E-mail Adresi: :652201@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Bademlı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|