|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, koylukoy, merkez, okulu |
![]() |
Koylukoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koylukoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Koylukoy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Koylukoy İlköğretim Okulu Resimleri - Koylukoy İlköğretim Okulu Hakkında Misyonumuz-Vizyonumuz ] KÖYLÜKÖY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() KÖYLÜKÖY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ ![]() Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Koylukoy İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KOYLUKOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖYLÜKÖY Telefon Numarası: 2662782421 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 2656510@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Koylukoy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|