Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, kepsut, okulu, İlköğretim, İsaalan

İsaalan İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsaalan İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Isaalan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Isaalan İlköğretim Okulu Resimleri - Isaalan İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇEMİZ

Okulumuz 1939 yılında geçici bir binada 3 sınıflı bir ilkokul olarak eğitim öğretime başlamıştır 5 Yıl eğitim öğretim yapıldıktan sonra 1944 yılında köylüler tarafından iki derslikli bir okul yapılarak 5 yıllık eğitime geçilmiştir

2001-2002 Eğitim-öğretim yılına kadar tek katlı eski binasında eğitim-öğretime devam edilirken, 2002- 2003 eğitim-öğretim yılından itibaren yeni tip projeye göre yapılmış üç katlı ve kaloriferli binada eğitim öğretime devam edilmektedir

Okulumuz şu an bodrum+2 kattan oluşmuş olup, okulumuzda 9 derslik,1 laboratuar,1 müdür odası,1 müdür yrd Odası,1 memur odası,kitap okuma salonu,kantin,çok amaçlı salon,1 ana sınıfı,1 öğretmenler odası,6 tuvalet ve 2 katlı lojmanı bulunmaktadır Okul binamızın oturduğu alan 658 metrekaredir Okul ve bahçesinin oturduğu alan,2280 metrekaredir

Okulumuzda elektrik mevcut olup,suyu köy şebeke suyuna bağlıdırOkulumuz kaloriferle ısıtılmaktadır Okulumuza ilk olarak 10 erkek 9 kız öğrenci kayıt olmuştur Okulumuza ilk olarak 17 öğrenci mezun etmiştir

Okulumuza 1997-1998 öğretim yılından itibaren :Mehmetler,Mestanlar,Durak,Öre nharman, Kayaeli, Kayacıklar ve Dereli köyleri olmak üzere yedi köy taşınmaktadır

Okulumuz Kepsut merkeze 5 km olup, Balıkesir merkeze 30 km dir Tüm öğretmenler Balıkesir merkezden geliş-gidiş yapmaktadırlar

Isaalan İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Isaalan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Isaalan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Isaalan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Isaalan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ISAALAN İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: İSAALAN KÖYÜ

Telefon Numarası: 2665821173

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Kecıdere İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com