|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, kepsut, okulu, İlköğretim, İsaalan |
![]() |
İsaalan İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsaalan İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Isaalan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Isaalan İlköğretim Okulu Resimleri - Isaalan İlköğretim Okulu Hakkında ![]() TARİHÇEMİZ Okulumuz 1939 yılında geçici bir binada 3 sınıflı bir ilkokul olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() 2001-2002 Eğitim-öğretim yılına kadar tek katlı eski binasında eğitim-öğretime devam edilirken, 2002- 2003 eğitim-öğretim yılından itibaren yeni tip projeye göre yapılmış üç katlı ve kaloriferli binada eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() Okulumuz şu an bodrum+2 kattan oluşmuş olup, okulumuzda 9 derslik,1 laboratuar,1 müdür odası,1 müdür yrd ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda elektrik mevcut olup,suyu köy şebeke suyuna bağlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza 1997-1998 öğretim yılından itibaren :Mehmetler,Mestanlar,Durak,Öre nharman, Kayaeli, Kayacıklar ve Dereli köyleri olmak üzere yedi köy taşınmaktadır ![]() Okulumuz Kepsut merkeze 5 km olup, Balıkesir merkeze 30 km dir ![]() ![]() Isaalan İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: ISAALAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSAALAN KÖYÜ Telefon Numarası: 2665821173 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Kecıdere İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|