|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, plevne |
![]() |
Plevne İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Plevne İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Plevne İlköğretim Okulu Tanıtımı - Plevne İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Plevne İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Osmanlı tarihinde 93 Harbi olarak bilinen Büyük Türk-Rus savaşından sonra, savaşın geçtiği beldenin ismi büyük kahramanlıklar gösteren askerimizle birlikte hafızalarımıza yer etmiş ve tarihe geçmiştir ![]() Plevne savaşlarının yapıldığı beldelerden 1950 yılında Türkiye'ye göç eden soydaşlarımız mahallemizdeki Ulu sokak, Balpınar sokak ve gül sokağına yerleştirilmişlerdir ![]() ![]() Açıldığı dönemde Plevne mahallesinin ilk ve tek okulu olması nedeniyle Plevne İlkokulu adını almıştır ![]() İlkokulun inşaatına (Eski okulbinası) 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ilk Müdürü Ömer Gürpınar'dır, daha sonra Recep Mandacı Okul müdürü olarak görev yapmıştır ![]() Okulumuzda 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında "İlköğretim Okulu" uygulamasına geçilmiştir ![]() Okulumuz binasının ihtiyaca cevap vermemesi nedeni ile ek bina yapımına 1999 yılında başlanmış ve 2001 yılında tamamlanarak Eğitim-Öğretime açılmıştır ![]() Yeni binanın tamamlanması ile ikili öğretimden normal öğretime geçilmiştir ![]() Okulumuz İlköğretim okulu uygulamasının ilk Müdürü Cahit Bayrakçı olmuştur ![]() Daha sonra Müdür Yardımcısı Mehmet Karakuş vekaleten Okul Müdürlüğü yapmış Daha sonra Ramazan şentürk Okul Müdürü olarak çalışmıştır ![]() 2007-2009 yılları arasında ismail Demirel Okul Müdürü görevini yürütmüştür ![]() 2009-2011 tarileri arasında vekaleten İsmail Çimen Okul Müdürü olarak görev yapmıştır 03 ![]() ![]() Okul Müdürümüz İsmail DEMİREL görevine dönmüş ve halen Okul Müdürümüz olarak görevini sürdürmektedir ![]() Halen binamız Plevneİlköğretim Okulu olarak hizmet vermektedir ![]() 2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SPORTİF BAŞARILARIMIZ - Nihal KARAKAYA adlı öğrencilerimiz İl genelinde yapılan Kros Yarışmalarında dereceye girmiştir ![]() - İl genelinde yapılan Masa Tenisi tunuvasında İl ikincisi olduk ![]() - Balıkesir Milli Eğitim müdürlüğü'nün düzenlediği Satranç İl Birinciliği'nde dereceye giremedik , ancak sporcularımız 7 tur üzerinden yapılan karşılaşmalarda 5'er turu kazanarak ilerisi için umut vaat ettiler ![]() Plevne İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: PLEVNE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Plevne Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2662212710 Faks Numarası: 2662215810 E-mail Adresi: 388684@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Plevne İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|