|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, sarıalan |
![]() |
Sarıalan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıalan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sarıalan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sarıalan İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Sarıalan İlköğretim Okulu Hakkında SARIALAN KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuzdaki eğitim - öğretim çalışmalarının başlangıcı 1954 yılına dayanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 ![]() ![]() ![]() ![]() 1954 - 1955 öğretim yılında 30 erkek, 17 kız olmak üzere toplam 47 öğrenci ile eğitim - öğretim çalışmalarına başlar ![]() Eğitim - öğretim çalışmaları böylece devam ederken zaman içinde okul binasında çatlaklar oluşmaya başlar ![]() ![]() 1978 -1979 ve 1979 - 1980 öğretim yıllarında eğitim çalışmaları, köyümüzün camisinin alt katındaki odalarında gerçekeşir ![]() 1980 yılında eski okul binasının yerine devlet tarafından halen eğitim öğretime devam ettiğimiz planlı okul binamız yapılır ![]() ![]() ![]() 1985 ve 1992 yıllarında öğretmenlerin barınmaları için 2 adet öğretmen lojmanı yapılmıştır ![]() ![]() 1986 yılından sonraki çalışmalarda okulumuza içme suyu sağlanmış, okul bahçesi ağaçlandırılmış, ihata duvarının büyük bölümü taş ve harçla yapılmıştır ![]() 1997 yılında zorunlu temel eğitimin 8 yıla çıkarılması ile okulumuzun adı Sarıalan İlköğretim okulu olarak değiştirilmiştir ![]() 1998 - 1999 öğretim yılından itibaren okulumuz mezun vermeyerek 5 ![]() ![]() Sarıalan İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: SARIALAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARİALAN KÖYÜ Telefon Numarası: 2662621007 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 657481@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Sarıalan İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|