|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, okulu, savaştepe, sogucak |
![]() |
Sogucak İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sogucak İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sogucak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sogucak İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Sogucak İlköğretim Okulu Hakkında SOĞUCAK İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ Soğucak köyünde İlkokul üç yıllık eğitmenli olarak 1939 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() Ortaokul ise 1978 yılında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ve B blok olarak devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Taşımalı olarak; Çavlı , Karapınar, Kocaören, Yunakdere, Söğütçük Kalemköy’den öğrenci gelmektedir ![]() Sogucak İlköğretim Okulu Balıkesir Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SAVAŞTEPE Adı: SOGUCAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SOĞUCAK İLKÖĞRETİM OKULU SAVAŞTEPE/ BALIKESİR Telefon Numarası: 2665647001 Faks Numarası: 2665647001 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BBALIKESİR - SAVAŞTEPE - Sogucak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|