Adım İhanet..Adın Hain!!! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Adım İhanet..Adın Hain!!!Binbir umutla sabah olsa şimdi ![]() kalksam silkelesem üzerimden geceyi ,yıldızları![]() son sözlerini bitirse gece ![]() gitse ayrılıkk benden![]() vuslatsız kaybolsa hasret benden![]() ![]() sen gitsen ben bana kalsam ![]() ![]() ![]() mavi dünyalara salabilsem kendimi ![]() sevdalı kulların gezdiği göklere çıkabilsem keşke![]() ![]() tekrar ölümlü olabilsem ![]() ![]() ihanetinin bedelini yinede çekermiyim ozamanda ![]() sızlarmı canım yine![]() yetter mi ozaman ömür ,sonumu görmeye![]() bitermi, vaktini bulurmu son olmak için![]() ![]() acılarım eceline ulaşır mı![]() ![]() silkelenemiyorken dokunuşlarından,adını silemiyorken cümlelerimden son bulurmusun birgün ölesiye fani bi bedende ![]() ![]() sızlıyor canım yokluğuna yanmaktan,ihanetine kanamaktan ![]() ![]() ![]() nefretime sarılmaya başladım![]() öyle bir yerde bir kapı aralığındayımkii ne gidebiliyorum hayata ,ne dönebiliyorum ölüme![]() aşkın gitgide büyüyor kahpe sızılarla ![]() ihanetin çiziyor bin bıçak sırtıyla canımı![]() öfkem çağlıyor kana karışıpp![]() ![]() Unutamıyorum ![]() ne seni![]() ne ihanetini![]() ne öfkemi![]() ![]() ![]() silemiyorum seni ![]() ne geçmişimden, ne bugünümden![]() ne de geleceğimden![]() ![]() tutanamıyorum ![]() ne sana ,ne hayata ,ne ölüme![]() ![]() AŞKININ BEDELİNİ ÖDÜYORUM; İHANETİNLE YÜZLEŞE YÜZLEŞE ![]() ![]() İHANETİNİ BEDELİNİ ÖDÜYORUM; HERGÜN KIVRANA KIVARANA, GÜNE GÜNEŞE MAHRUM ![]() ![]() ÖFKENLE DOLUYORUM ;ATEŞLERE ATILMIŞ CANLI CANLI YÜREĞİM ![]() ![]() seni yaşıyorum ihanetine rağmen zifri gecelerde kan kusa kusa ![]() ![]() seni öldürmek istiyorum benimde ecelime ulaşmam için ![]() ![]() sende ölüyorum ihanetinle ![]() ![]() senle yaşıyorum aşkında ![]() ![]() senle körelip tükeniyorum öfkende ![]() ![]() NEFRET OLUYORUM KÖTÜLÜKLERE,, KAN OLUYORUM ÖLÜMLERE,, SON SÖZ OLUYORUM TERKEDİLİŞLERE,, CAN YAKIYORUM ,CAN'A YANIYORUM SENLİ AZAPLARDA ![]() ![]() ŞİMDİ BURDA İHANETİNLE KAVRULUP, ÖLÜP ,TEKRAR TEKRAR DİRLİYORUMMM ![]() ![]() adımihanetinn adım aşkınn adım öfken adım terkedişin adım ayrılık adım gölgen adımkötülüğün -------------------- adım SENNN!!! alıntı
|