| 
	|||||||
   ![]()  |  

| 
		 | 
	Konu Araçları | 
| balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, okulu, sadullah, özer | 
Sadullah Özer İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Prof. Dr. Sinsi

| 

Sadullah Özer İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Hakkında Sadullah Özer İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur   Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sadullah Özer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sadullah Özer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sadullah Özer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s  spor dallarındaki başarıları, Sadullah Özer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: SADULLAH ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FERAH MAH HACI SIKICI SK   NO:19Telefon Numarası: 2666624666 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi  biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz  
 | 

| 
Cevap : ÜÇ EYLÜLE GİDİN DAHA İYİ | 

| 

| 
		#2 | 
| 

Kayıtsız

| 

Cevap : ÜÇ EYLÜLE GİDİN DAHA İYİBEN DOĞRUSU SADULLAH ÖZERE GİTMİYORUM ÜÇ EYLÜL İLKOKULUNA GİDİYORUM VE GAYET MEMNUNUM HEM ÜÇ EYLÜL İLKOKULUNDA SINIFLARA KUPA VERİLİYOR ![]() ![]() ![]()  ÜÇ EYLÜLE GİDİN DAHA İYİ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
 | 

| 
| 
		 |