![]() |
Aşka Davet Var... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aşka Davet Var...Güneş bir başka doğdu bu gün ![]() Farklıydı her zamankinden Bahara uyanır ya toprak,öyle uyandım sana Yeşerdi içimdeki tüm güzellikler Bu gün hava güzel,tattıklarım,yaptıklarım Gitmelerim,yetmelerim,kendim Bir başka güzel Gelmelisin Hemde hemen dönmelisin,gün gibi Güneş gibi yinelenmelisin bağrımda Geceyide yaşamalıyız hemde en saklısını Öylesine bir aşkla gelmelisinki,öylesine bir dönüş olmalı ki bu Senden aldığım ışıkla gölgem yansımalı aya Unutma sakın kederlerini bırakta gel Onlar bırakmak istemezler seni benim yaptıgımı yap Özgürlüğüne düşkün bir kuşun kanatlarına as Bırak gitsin gökyüzüne Bu gece aşka davet var Şerefe diyelim senin benim için Sevgi arsızlığımıza kaldıralım sevda kadehini Sarhoş olalım ,olalım da kulağına fısıldarken seni seviyorum kelimesini En ayık halimizi en istekli halimizi alalım Sonra yorgun düşelim … ![]() Dayanalım birbirimize gökyüzüne bakalım benim gördüğümü gör sende Siyahında tonları varmış ; bu açık siyah olmalı Davetime katıl Kalbimin sarayını hazırladım tahtın hala boş Hiç yerinden bile oynatmadım Gel ge lde yerini al tekrar Şimarsın duygular gel gitleri birlikte yaşıyalım Sakın geç kalma unutma seni bekleyen biri var BU GECE DAVETLİMSİN ![]() ![]() ![]() alıntı
|