|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, bilgileri, ilköğretim, küçükdağdere, okulu, sındırgı |
Küçükdağdere İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçükdağdere İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Küçükdağdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Küçükdağdere İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Küçükdağdere İlköğretim Okulu Hakkında ![]() TARİHÇESİ Okulumuz 1934 yılında hizmete gimiş olup bina ve oturduğu alan köy tüzel lişiliğine aittir Halen okulumuz bir sınıf öğretmeni ve bir sözlemeli anasınıfı öğretmeni ile eğitim öğretime devametmektedir![]() ![]() 1 KADEME ÖĞRENCİ SAYILARIAnasınıfı 1 Sınıf2 Sınıf3 SınıfTOPLAMDA ÖĞRENCİ SAYILARI DERSLİK SAYISI : 3 BİLGİSAR SAYISI : 1 LOJMAN SAYISI : 1 Okulumuz birleştirilmiş sınıflı (1,2,3) olduğundan 4,5,6,7,8 sınıf öğrencileri belirtilmemiştir![]() Küçükdağdere İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükdağdere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükdağdere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükdağdere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Küçükdağdere İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: KÜÇÜKDAĞDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜKDAĞDERE KÖYÜ Telefon Numarası: 2665291032 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 649523@meb k12 tr Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Küçükdağdere İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|