|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, okulu, şenköy |
![]() |
Şenköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şenköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şenköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şenköy İlköğretim Okulu Resimleri - Şenköy İlköğretim Okulu Hakkında Şenköy İlköğretim Okulu [Telefon: 266-695-11-59 ] [Fax ] [E-Posta:] [ADRES: Şenköy Köyü/DURSUNBEY ] Müdür AdSoyad PERSONEL SAYISI Müdür Baş Yrd ![]() Müdür Yrd ![]() Müdür Yet ![]() Sınıf öğretmeni Bayan 1 Bay 0 Branş Öğretmeni Bayan 1 Bay 0 Söz ![]() Okul Önc ![]() ![]() Usta Öğretici 0 Memur 0 Yrd ![]() Toplam 1 ÖĞRENCİ SAYISI Okul Ön ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() Toplam 13 Yerleşim Yeri İl Uzaklık 128 km İlçe Uzaklık 50 km Lojman Durum Ortalama Konut Kirası Bilgisayar Laboratuarı YOK Lab ![]() İdari ve Diğer amaçlarla Kullanılan Bilgisayar 1 Isınma Şekli SOBA Şenköy İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: ŞENKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞENKOY Telefon Numarası: 2666951159 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Şenköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|