|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, okulu, osmanlar, sındırgı |
![]() |
Osmanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Osmanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osmanlar İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Osmanlar İlköğretim Okulu Hakkında Osmanlar İlköğretim Okulu betonarme bir yapıda olup, iki katlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz kırsal alanda yer alan bir köy ilköğretim okulu, fiziki ve teknik özellikleri bakımından şehir okullarını aratmayacak kapasiteye sahiptir ![]() Osmanlar İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: OSMANLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMANLAR KÖYÜ SINDIRGI Telefon Numarası: 2665238173 Faks Numarası: 2665238378 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Osmanlar İlköğretim Okulu < Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|