Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağtepe, balıkesir, kepsut, köyü

Bağtepe Köyü Kepsut Balıkesir

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bağtepe Köyü Kepsut Balıkesir

bağtepe köyü bilgileri - bağtepe köyü resimleri - bağtepe köyü tanıtım

Bağtepe köyü bir yağcıbedir köyüdür

Köyün %60'ı 50 yaş üzeridir toplamda 100 hane kadar ancaktır, Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır Bu yüzden çok göç vermiştir Bu göçler özellikle Bigadiç, Balıkesir ve Almanya'ya olmuştur Bigadiç'teki Bor madeninden yaklaşık 60 kişi emekli olmuştur Balıkesir'de sanayi alanında da yine genç nesil çalışmaktadır Almanya'dan emekli olanların bir çoğu köyde ikamet etmekte ve bu yüzden köydeki binaların bir çoğu modern beton binadır Köyde 1 Cami ve 1 Okul mevcuttur, bir de içilmesi mümkün içme suyu vardır Kepsut'tan su almaya gelenler olmaktadır Kurtuluş savaşı yıllarında köyün bütün gençleri cepheye gitmiş ve sadece 4 kişi geri dönebilmiştir Köyden 1 Öğretim üyesi, 3 Öğretmen, 3 İmam yetiştirmiştir Ayrıca Köyde Avcılar ve Atıcılar Kulübü bulunmaktadır ve her yıl Ramazan Bayramının 2 günü ödüllü Tramp atışları tertip edilmektedir

İlçe: KEPSUT - İl: BALIKESİR

Köy Muhtarı: MUHARREM CIMBIZ

Muhtarlık Erişim Bilgileri:

Telefon: 266-5763004

Cep Telefonu: 5364004669

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000:302

1997:318

İle Uzaklığı:32 km

İlçeye Uzaklığı:6 km

Rakım:165 m

kaynak / yerel net /vikipedi özgür ansiklopedi

köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com