![]() |
Kola Turkanın Ayıbı |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Kola Turkanın AyıbıAlkolsüz içecekler arasında aslında su ve çaydan başka bir ürün içmem,bir gün arkadaşım al şu 4 Cola Turka kapağını bir kendine birde bana Samsunspor bardağı al dedi iyi dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Onada derdimi anlatmaya çalıştım,sadece Samsunspor'u tuttuğumu ve haklı olarakta Samsunspor bardağı istediğimi söyledim ![]() ![]() ![]() Geldim internetin başına,şöyle bir bakalım dedim hakikatten Samsunspor bardağı yokmu diye,bayideki yetkili kişiler doğru söylüyormuş 4 takım haricinde başka bir bardak icat etmemişler bu duruma hayret ettim çünkü Cola Turka'nın ana sayfasında aynen ''2 yeşil kapak getine takımının bardağı'' hediye diye ![]() ![]() Cola Turkanın sitesinde ilerledim,altta bir banner gözüme çarptı tıkladım sonrasında girdiğim sitede kocaman bir yazı çıktı: ''4 Büyükleri destekliyoruz,gururluyuz'' diye 4 takımın amlemleride vardı altınada ayıp olmasın diye o kadar büyük olmayan ama büyük ihtimal tepki gelmemesi için yazılan''Diğer Anadolu kulüplerini de desteklemekten mutluluk duyuyoruz'' yazısı gözüme çarptı alıntıdır ![]()
![]() |
|