![]() |
Söğütçayır Köyü Susurluk Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söğütçayır Köyü Susurluk BalıkesirSöğütçayır Köyü Susurluk Bilgileri - Söğütçayır Köyü Hakkında - Söğütçayır Köyü Tanıtımı - Söğütçayır Köyü Resimleri İlçe: SUSURLUK - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: İbrahim GÜNAY Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (266) 871 50 51 Cep Telefonu: 0 (542) 570 16 75 Balıkesir Bilgiler Nüfus 695238396 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 10600 Alan Kodu 0266 Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Susurluk Web Sitesi http:/ Söğütçayır, Balıkesir ilinin Susurluk ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarih Köyün geçmişine ilişkin bilgi yoktur ![]() Coğrafya Balıkesir iline 53 km, Susurluk ilçesine 7 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, Marmara Ilıman iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 695 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altyapı bilgileri Köyde [okul öncesi eğitim]ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|