|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, nimet, okulu, sadık, susurluk, özyiğit |
![]() |
Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Susurluk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu Tanıtımı - Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu Resimleri - Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇEMİZ TARİHÇEMİZ Susurluk Ortaokulu 1950-1951 öğretim yılında (13 Kasım 1950) 32 öğrenci ile bu günkü Beşeylül İlköğretim Okulu binasında öğretime başlamış ertesi yılda bu günkü İlçe Milli Eğitim binasına taşınarak 1954-1955 öğretim yılı sonuna kadar burada kalmıştır ![]() 1955-1956 öğretim yılı başında şimdiki Mehmetçik İlköğretim Okulu binasının 1 ![]() ![]() ![]() ![]() “İkinci beş yıllık plan “çerçevesinde yer almak üzere Balıkesir il ihtiyaçları arasında Susurluk Lisesi binası da gösterilmiştir ![]() 4 Ekim 1976 günü öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bahçesinin kuzey bölümüne Kız Meslek lisesi inşa edildiğinden güneydeki tarla istimlak edilmiştir ![]() ![]() ![]() Susurluk Ortaokulundan 8439 öğrenci mezun olmuştur ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN İSMİ Öğretime başladığı yıllarda Susurluk ilçesinin tek orta dereceli okulu olması dolayısıyla okulumuza Susurluk Ortaokulu adı verilmiş 1997 yılında ilköğretim 8 yıla çıkartıldığında ise Susurluk İlköğretim Okulu olmuştur ![]() Daha sonra hayırsever vatandaş tarafından yapılan bağış nedeniyle 01 ![]() ![]() ![]() Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK Adı: NİMET SADIK ÖZYİĞİT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SULTANİYE MAH ![]() Telefon Numarası: 2668651876 Faks Numarası: 2668655548 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SUSURLUK - Nimet Sadık Özyiğit İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|