![]() |
Ne Çok Şey Anlatır Gözyaşları... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ne Çok Şey Anlatır Gözyaşları...Ne çok sey anlatir gözyaslari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizligin çigliklaridir aslinda gözyaslari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Insanoglu bi garip ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimeler kifayetsiz kaldiginda, gözyaslari görev basindadir ![]() ![]() ![]() ![]() Ve aglamak tas kalpli olmadigimizi gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bazen gözpinarlarindan asagi süzülemez gözyaslari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü çok daha önemli bir görevleri vardir ![]() ![]() bogaziniza bir seylerin dügümlendigi, burnunuzun direginini sizladigi oldu mu hiç? Dikkat ettiniz mi o anlarda gözyaslarinizin istikameti neresi? En zor olani bu belki de ![]() ![]() ![]() Aglamak zayiflik mi? Neden aglamamiz gereken anlarda; yumruklarimizi, tirnaklarimiz avuçlarimizi kanatincaya kadar sikar, bogazimizdaki dügümleri yutkunarak gidermeye çalisiriz? Neden kaçiririz bugulanan gözlerimizi baskalarindan? Bakin agliyorum iste Utanmiyorum kimseden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agliyorum dostlarimin vefasizligi için Agliyorum Yaradana vefasizligim için Agliyorum özlediklerim için Agliyorum özleyip de kavusamadiklarim için Agliyorum içimi acitan kalp kirikliklarim için Agliyorum istemeden de olsa kalbini kirdiklarim için Agliyorum unutulmamasi gerekenleri unuttugum için Agliyorum unutamadigim için Agliyorum yaklastikça uzaklastiklarima Agliyorum tanidikça çirkinlesenlere Agliyorum kiymetini bilemediklerime Agliyorum sevsem de yüz bulamadiklarima Agliyorum ziyan olan yillarima Agliyorum bir ömür aglayamadiklarima ![]() ![]() ![]() alıntı
|