Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatır, çok, gözyaşları, şey

Ne Çok Şey Anlatır Gözyaşları...

Eski 05-02-2008   #1
gülgüzeli

Ne Çok Şey Anlatır Gözyaşları...

Ne çok sey anlatir gözyaslari Bazen söylenemeyen sözlerin sesi, bazen bir pişmanliğin diyeti ,bazen de bir sevda nefesi
Sessizligin çigliklaridir aslinda gözyaslari Anlatilamayani anlatmak ister karsisindakine Eger anlayabilirse

Insanoglu bi garipSevinir aglar, üzülür aglar, hasret çeker aglar, kavusur yine aglar
Kelimeler kifayetsiz kaldiginda, gözyaslari görev basindadir Aslinda aglayabilmek büyük bir nimet
Ve aglamak tas kalpli olmadigimizi gösteriyor Hala insan oldugumuzu, hissettigimizi, DUYGUSUZ olmadigimizi

Ama bazen gözpinarlarindan asagi süzülemez gözyaslari Onlar disa akip ziyan etmezler kendilerini
Çünkü çok daha önemli bir görevleri vardir Içteki bir yangini söndürmek isterler Göz kapaklarinizin alev alev yandigi,
bogaziniza bir seylerin dügümlendigi, burnunuzun direginini sizladigi oldu mu hiç? Dikkat ettiniz mi o anlarda gözyaslarinizin istikameti neresi? En zor olani bu belki de

Aglamak zayiflik mi? Neden aglamamiz gereken anlarda; yumruklarimizi, tirnaklarimiz avuçlarimizi kanatincaya kadar sikar,
bogazimizdaki dügümleri yutkunarak gidermeye çalisiriz? Neden kaçiririz bugulanan gözlerimizi baskalarindan?

Bakin agliyorum iste Utanmiyorum kimsedenO kadar içime akittim ki gözyaslarimi Artik zapdedemiyorum içimdeki çaglayani

Agliyorum dostlarimin vefasizligi için

Agliyorum Yaradana vefasizligim için

Agliyorum özlediklerim için

Agliyorum özleyip de kavusamadiklarim için

Agliyorum içimi acitan kalp kirikliklarim için

Agliyorum istemeden de olsa kalbini kirdiklarim için

Agliyorum unutulmamasi gerekenleri unuttugum için

Agliyorum unutamadigim için

Agliyorum yaklastikça uzaklastiklarima

Agliyorum tanidikça çirkinlesenlere

Agliyorum kiymetini bilemediklerime

Agliyorum sevsem de yüz bulamadiklarima

Agliyorum ziyan olan yillarima

Agliyorum bir ömür aglayamadiklarima

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com