Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
imkb, lisesi, mardin, midyat

Mardin - Midyat - Midyat İmkb Lisesi

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mardin - Midyat - Midyat İmkb Lisesi

Mardin - Midyat - Midyat İmkb Lisesi - Mardin İlinde Bulunan Liseler

Midyat İmkb Lisesi

Mardin Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Midyat İmkb Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Midyat İmkb Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Midyat İmkb Lisesi SBS taban puanları, Midyat İmkb Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Midyat İmkb Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MİDYAT İMKB LİSESİ

Adresi: CİZRE YOLU ÜZERİMİDYAT/MARDİN

Telefon Numarası: 4824640670

Faks Numarası: 4824640670

Mardin bulunan liseler

Mardin liseleri

Merkez lisesi

Midyattaki liseler Mardin - Midyat - Midyat İmkb Lisesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com