Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alim, evliya, google, midir, mıdır

Google Evliya Mıdır,Alim Midir?

Eski 05-01-2008   #1
Equinox
Iconsiritik

Google Evliya Mıdır,Alim Midir?

Siteye bir kod yerleştirdim,google’dan birileri bir arama yapıp da siteme geliyorsa,hangi kelimeleri aramışta gelmiş bunu öğrenebiliyorumHer gün bu listeyi inceliyorum ve bir kanaate vardım,bu da,Google’ı Evliya,Alim,Bilge sananlar varBazı insanların ise aradığı şeylere ev arkadaşlarıyla birlikte salyalar saçarak gülmekteyizDedim sizle de paylaşayımTırnak içindeki kelimeler google’da aranan kelimelerdir…

sofra kurallarını kim çıkardı” bu arkadaş sanırım sofra kurallarına acayip sinirlenmiş

erzurumda kaç ton kömür gider” bu arkadaş sanırım erzuruma taşınıyı mı taşınmıyım mı noktasında bocalamakta

2030 yılı görgü kuralları” bu arkadaş sanırım zaman makinasını icat etmiş ve 2030 yılına gitmeyi planlıyor,ama ortamda kaba durmayalım diye görgü kurallarını öğrenme peşinde olmalı

gerçekten deniz kızı var mıdır” bu arkadaşa sadece ohaaa diyip geçiyorum

amaç nedir” yazmış bi arkadaş,hakkatten amaç nedir be birader?

dünyaya geliş amacım” yahu arkadaşım,insan dünyaya geliş amacını google’dan arar mı?

insanlar neden çöp atmaya kalkarlar” bi anlam veremedim bu arkadaşa

karizmatik muavin nasıl olmalı” yazmış bir arkadaş,bir ohaaa da bu arkadaşa benden

son 40 yılın öss soru ve çözümleri” yazmış biri,bu ne azim be birader

ilkokul 2 sınıflara göre deprem nedir” yazmış muhtemelen bir öğretmen,bu nasıl bir soru yahu,seni öğretmen yapanın aklına şaşarım…!

insan merak ediyor nasıl oldu da oldu ve 100den fazla dil oluştu” yazmış bir arkadaş,yalnız bu arkadaş google’la baya baya muhabbet ediyor,arkadaş edasıyla soru sormuş,muhtemelen google’dan “vallahi tam bilmiyorum be birader” gibi bir cevap bekliyor

“nasılsın sorusuna esprili cevap” yazmış asosyal bir arkadaş,muhtemelen ertesi gün kızlara hava atmak için böyle bir arayışa girmiş,yazık ki ne yazık…!

ve beni benden alan bir arama örneği,adam aynen şöyle yazmış google’a “anadolu lisesi sınavını kazandım mı?” E ohaaa be birader,bu google dediğin şey senin gözlerinden kimlik tespiti yapıp sana sonuç yazamaz ki!Hem sen böyle bi soruyu google’a yazdığın için emin ol kazanamamışsındır!

Gene malzeme birikince yayınlıycam bu sonuçlarıİnternet ehliyeti diye bir şey olmalı,google amca kötü emellere emanet edilmemeli : )

Cevap : Google Evliya Mıdır,Alim Midir?

Eski 05-01-2008   #2
mesanihta

Cevap : Google Evliya Mıdır,Alim Midir?

insan merak ediyor nasıl oldu da oldu ve 100den fazla dil oluştu” yazmış bir arkadaş,yalnız bu arkadaş google’la baya baya muhabbet ediyor,arkadaş edasıyla soru sormuş,muhtemelen google’dan “vallahi tam bilmiyorum be birader” gibi bir cevap bekliyor
anadolu lisesi sınavını kazandım mı?”

çok güldüm yaa25 ellerine sağlık Equinox

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com