Vura Vura Kemeri Aldı |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Vura Vura Kemeri Aldı![]() raundlarında gösterdiği performans ile öne geçti ve Yarı Orta Siklet Kıtalararası Altın Kemer ünvan maçının galibi oldu![]() Karşılaşma sonrasında kemerin beline takılması ile duygu dolu anlar yaşayan Aydın, tribünleri dolduran yaklaşık ikibin seyirci tarafından ayakta alkışlandı Doping kontrolünün arıdından yaptığı açıklamada, "Çok şükür kimseyi utandırmadım Rakibim beni kendine rakip görmüyordu, benden daha tecrübeliydi ama bugün ringde tam anlamıyla bir Karadeniz Fırtınası esti Beni destekleyen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" dedi![]() Gecenin diğer maçlarında ise tüy siklet Atagün Yalçınkaya Rus rakibi Ravil Mukhamadiarov'u nakavtla, bir diğer Trabzonlu boksör Yakup Sağlam, ağır siklet maçında Ukraynalı rakibi Sergei Babich'i doktor kararıyla, orta siklette Mahir Oral ise Şilili rakibi Joel Sebastian Mayo'yu nakavtla mağlup etmeyi başardı Ağır siklette Kübalı Odlanier Solis, Gürcü Mamuka Jikurashvili'yi, Alman Konstantin Airich, Ukraynalı Andriy Oleinyk'i, Alman Tino Grob ise Kazakistan'dan Tolgat Dosanov'u nakavtla mağlup etmeyi başardı Yarı Orta Siklet Kıtalararası Altın Kemerin sahibi olan Selçuk Aydın'ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz
|
|
Cevap : Vura Vura Kemeri Aldı |
|
|
#2 |
|
punisher
|
Cevap : Vura Vura Kemeri AldıGururumuz Selçuk AYDIN Türkiyenin ve Trabzonun yüzünü kara çıkarmadın Kemer sana Haktı Helal olsun diyorum
Cevap : Vura Vura Kemeri Aldı |
|
|
#3 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Vura Vura Kemeri Aldı~~ Helal olsun ! ~~ |
|
|
|