Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldı, kemeri, vura

Vura Vura Kemeri Aldı

Eski 04-27-2008   #1
[KAPLAN]
Icon47

Vura Vura Kemeri Aldı

Arena Boks Promotion'un düzenlediği organizasyonda Güney Afrika'lı rakibi Lucky Lewele ile WBC Altın Kemer maçına çıkan Selçuk Aydın başından sonuna kadar heyecan içerisinde geçen karşılaşmanın 11 ve 12 raundlarında gösterdiği performans ile öne geçti ve Yarı Orta Siklet Kıtalararası Altın Kemer ünvan maçının galibi oldu

Karşılaşma sonrasında kemerin beline takılması ile duygu dolu anlar yaşayan Aydın, tribünleri dolduran yaklaşık ikibin seyirci tarafından ayakta alkışlandı Doping kontrolünün arıdından yaptığı açıklamada, "Çok şükür kimseyi utandırmadım Rakibim beni kendine rakip görmüyordu, benden daha tecrübeliydi ama bugün ringde tam anlamıyla bir Karadeniz Fırtınası esti Beni destekleyen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" dedi

Gecenin diğer maçlarında ise tüy siklet Atagün Yalçınkaya Rus rakibi Ravil Mukhamadiarov'u nakavtla, bir diğer Trabzonlu boksör Yakup Sağlam, ağır siklet maçında Ukraynalı rakibi Sergei Babich'i doktor kararıyla, orta siklette Mahir Oral ise Şilili rakibi Joel Sebastian Mayo'yu nakavtla mağlup etmeyi başardı Ağır siklette Kübalı Odlanier Solis, Gürcü Mamuka Jikurashvili'yi, Alman Konstantin Airich, Ukraynalı Andriy Oleinyk'i, Alman Tino Grob ise Kazakistan'dan Tolgat Dosanov'u nakavtla mağlup etmeyi başardı

Yarı Orta Siklet Kıtalararası Altın Kemerin sahibi olan Selçuk Aydın'ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Vura Vura Kemeri Aldı

Eski 04-28-2008   #2
punisher

Gururumuz Selçuk AYDIN Türkiyenin ve Trabzonun yüzünü kara çıkarmadın Kemer sana Haktı Helal olsun diyorum

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-28-2008   #3
RaHaTSiZ

~~ Helal olsun ! ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com