![]() |
Ben Gittim Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ben Gittim SevgiliDemiştin ya bir defasında: " Sana gel deyişimin sessizliği mi bu?" diye, bak işte mırıldandım seni, içinde ben'im kokan sen gibi ![]() ![]() ![]() qeLişin ![]() ![]() sonbahardı ; eyLüLdü ![]() ![]() ekimdi ![]() ![]() ne farkeder ![]() ![]() üRpetiCi bi kaSım qeceSiydi,kahroLaSı ![]() ![]() özLedim biLirSin ![]() ![]() geLi$im ![]() ![]() ![]() ![]() soğuk ![]() ![]() karanLık ![]() ![]() acı ![]() ![]() hüzün ![]() ![]() ama diyorum ki qeL ![]() ![]() ![]() ![]() tıpkı 'yeTiş' qibi ![]() ![]() ![]() zaman yok! saat yok! dönü$,geLi$ imkansiz ![]() ![]() "yeti$"Ler anLamsiz ![]() ![]() eLLerin acı ![]() ![]() eLLerin hüzün ![]() ![]() eLLerin soğuk ![]() ![]() eLLerin yabancı! ve ![]() ![]() eLLerin yasak bana ![]() ![]() Git sevgiLi her zaman yaptığın gibi ![]() ![]() uzakLa$,kaç,kayBoL ![]() ![]() uzun zaman qeÇti ![]() ![]() ![]() bir eLin parmakLarını qeçmeyecek kadar dakikaLar ![]() ![]() yavaş aktı yokLuqunu düşündüqüm anLardaki cümLeLerim ![]() ![]() ve hiçbir şey diyemeyişim ![]() ![]() yavaşTı zamanın akıŞı ![]() ![]() öLen bendim ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bir daha çağırıncaya kadar gittim Bilirsin karşı koyamam sana Kırılganlığım kendime seni anlayamayışıma Kendini anlatmayışına ve sevgimi anlamayışına Git dedin ![]() ![]() ![]() ![]() ve ![]() ![]() Ben Gittim Sevgili Yüreğimin sende kaldığını Kapı çarptığında farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|