|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kαbullenmek, olduğum, sαdece, sensizliğimsin, zoяundα |
![]() |
Sαdece Kαbullenmek Zoяundα Olduğum Sensizliğimsin ! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sαdece Kαbullenmek Zoяundα Olduğum Sensizliğimsin !En çok vedalardır yenilgiyi kabul etmemin, Dayanılmaz hazzını içimde bastırmamın, Geri gelmeyen bitik zamanın, Acısını sırtlanmak isteyişim ![]() Korkmak istemezdim bu sefer aşk’ta korkutmak istemezdim senin o ürkek yüreğini ![]() ![]() ![]() ![]() Genellikle yol ayrımlarımdır, Bitmek bilmeyen gözlerimde ki yağmurlarımdır, Bir yudum aşk’ı dudaklarımdan kalbime, Sızdırmamak isteyişim ![]() Bekleyip de eli boş döndüm her seferin de sevgi dilencisi oldum ![]() ![]() ![]() Sonu olmayan aşklarımdır, Güvensizlikle bakan gözlerimin, Çoğunlukla çocuksu tarafımla küsüşlerimdir, Sensizliği kabullenmek isteyişim Çaresizim,ben daha kendimi sevmeyi beceremedim ki sana nasıl sevgimi ispatlayayım ![]() ![]() ![]() Sen benim için ne bir körebe nede bir saklambaçsın sadece kaybetmeye mahkum kılınan sevdamsın! Sadece kabullenmek zorunda olduğum sensizliğimsin! Sadece işte sadece bensizlikteki boş yerde duran sensizliksin! Elimden kayıp gitsen tutamam bir daha bittiğin yerde öylece kalakalırsın ![]() Ama biliyorum sende Gideceksin, Biteceksin, Biteceğim! alıntı
|