![]() |
O Pis,O Soquk Duvar Dibinde Ağlayan Sevdalı Adama Aldırma.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
O Pis,O Soquk Duvar Dibinde Ağlayan Sevdalı Adama Aldırma..
![]() Gecenin bir yarısı bir $arkı iLe dü$üyorsun yine akLıma ![]() ![]() Bu sefer hıçkırıkLarımı tutuyorum ve sadece dinLiyorum ![]() Bir damLa ya$ boynuma doqru iLerLiyor,senin buseni kondurduqun yerde takıLıp kaLıyor sebepsiz ![]() ![]() ![]() Bitti sözü yakıyor dört bir yanımı ![]() ![]() ![]() ![]() KaranLıqın en orta yerinde ![]() Ve sensiz ![]() ![]() Ve kimsesiz ![]() ![]() ![]() YaLnızLıqım ba$ucumda sayıkLıyor , dememi$ miydim diye ![]() ![]() Ben hep buradayım ama o qidecek ![]() ![]() ![]() Dememi$ miydim bir qün yine döneceksin bana ve ben açacaqım koLLarımı sana ![]() ![]() i$te o anda anLıyorum asıL yaLnızLıqın sensiz kaLmak oLduqunu ve asıL yaLnızLıqımın senin qidi$inLe çıktıqını sakLandıqı yerden ![]() ![]() Ya$adıqımız anLık mutLuLukLar qeLiyor akLıma ve ya$ayabiLeceqimiz sonsuz qüzeLLikLer dikiLiyor kar$ıma ![]() ![]() Bakı$Ları biLe yakıyor içimi ![]() ![]() ![]() Koruyamadınız diyorLar bir bir, bizi sakLayamadınız kendinize ve ben hesap veremiyorum sensizLiqin orta yerinde onLara ![]() ![]() ![]() Sen oLsaydın diyorum içimden, sen oLsaydın sustururdun onLarı ![]() ![]() Sen oLsaydın hiç konu$amaz,hiç üzemezLerdi beni oysa ![]() ![]() ![]() Yada biz onLarı hiç üzmezdik sen oLsaydın yanımda ![]() ![]() ![]() Ben de sevdim demek yetmiyor,yanımda yoksun yoksun artık ![]() ![]() SensizLiqe qücüm yetmiyor,qünLer sensiz sensiz qeçmiyor ![]() ![]() Senin sözLerin qeLiyor derken,bakı$Ların ![]() ![]() O kıyamıyorum diyen qözLerin i$Liyor tekrar tekrar ciqerime ![]() ![]() Ne qüzeL bakardın oysa bana, ne qüzeL sesLenirdi diLin ve ne qüzeL severdin sen beni sevdiqim ![]() ![]() Hep sev isterdim o anLarda beni ,hep üzerimde oLsun içimi titreten qözLerin ve hep eLin eLimde ![]() ![]() ![]() Sebepsiz mutLuLukLarı açan sözLerini fısıLdasın durmadan diLin meseLa ![]() ![]() ![]() MeseLa, çirkinim diyesin bana tekrar tekrar ve ben $ımarık çocukLar qibi, bir daha söyLemeLere tutup seni defaLarca dinLeyeyim çirkinim keLimesini senden , usanmadan ve bıkmadan an ve an ![]() ![]() ![]() Ama sevmekLe yetmiyordu hiçbir $ey, tamLa$tırmaya çaLı$ırken biz birbirimizi sevqinin yetemediqi noktaLarı qöremiyorduk a$ktan ba$ka bir $ey hissetmeyen yürekLerimizLe ![]() ![]() Ve zaman bizim için i$Liyordu durmadan, zaman ayrıLık anını çoktan beLirLemi$ oyun oynuyordu ruhLarımızLa ![]() ![]() ![]() Uzak çok uzak sanki, ayrı dünyaLardan buLduk birbirimizi Tuzak bir tuzak beLki, qüvendim bakı$Larına çok sevdim seni Ne çok sevmi$tim seni, Ve ne çok seviyorum haLa seni ![]() ![]() Gerçekten söyLesene sevqiLi ![]() ![]() Sende sevdin mi beni ![]() ![]() Bakı$Larımı özLediqin oLuyor mu meseLa, yada sözLerimi ![]() ![]() ![]() Yanında oLduqum anLarı hasretLe hatırLıyor musun sende benim qibi ![]() ![]() Ve onLar, Ya$ayacaqımız qüzeL anLar senin kar$ına da dikiLip korkak diye baqırıyor mu saqır edercesine kuLakLarını? Hiç biLmediqimiz,iki ayrı yerde ya$arken kendi kendimize Ve beLki de hiç tanımayacakken birbirimizi, Bir yerLerde biriLeri sanki can sıkıntısından hareket ettirdi üzerinde ya$adıqımız camdan oyuncaqını da; birbirine dü$tü yürekLerimiz ansızın bir nisan sabahı uyandıqımızda uykumuzdan ![]() ![]() Ve o Nisan sabahı ba$Ladı her $ey bir bir kurquLanmaya sanki ![]() Sanki veriLen qeçici ve kısa mutLuLuqun ardından çörekLenen o büyük hüzün içindi her $ey ![]() ![]() Ve sanki her $ey , $imdi boynumda ; tam da senin öptüqün yerdeki bir damLa qözya$ı içindi kim biLir ![]() ![]() ![]() Kim biLir kimdi, birbirimizi buLmamızı saqLayan ve tekrar ayıran bir cani edasında ![]() ![]() ![]() RüzqarLarLa uçup qitti unutuLdu $arkımız ![]() Ve kim biLir , ne zaman son buLacak bizim $arkımız bu qece, bu qece hanqi saatte daLacaqım sensiz uykuma da, kim biLir hanqi dörtLüqün ardından atmak isteyeceqim seni yüreqime çörekLenen hüzünLe birLikte sebepsiz ![]() ![]() ![]() Unutmamak için çaba sarf ettiqim $u qünLerde, izin vermemek için uqra$ırken zamana ![]() ![]() GeL sende sevqiLi ve izin vermeyeLim siLmesine hayatın bizi ![]() ![]() ![]() Yarım kaLmaktan deqiL korkum anLa! AnLa ki sevqiLi korkum, Sana dair oLanLarın ![]() ![]() ![]() Sana dair kaLan son anıLarın da yok oLmasında ![]() ![]() ![]() Efsane oLan bir a$kı tatmı$ken yürekLerimiz, qitme tamamen hayatımdan ![]() ![]() BekLe , biraz daha bekLe ![]() En azından onLarı dinLe , bak duymuyor musun baqırıyorLar ardından ![]() ![]() ![]() Korkakkkk ![]() ![]() ![]() ![]() Korkakkkkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() Korkakkkkkkkkkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|