|
|
Konu Araçları |
bilgileri, güney, halise, ilköğretim, konya, okulu, seydişehir |
Halise Güney İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Halise Güney İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir KonyaHalise Güney İlköğretim Okulu Hakkında - Halise Güney İlköğretim Okulu Tanıtım - Halise Güney İlköğretim Okulu Resimleri - Halise Güney İlköğretim Okulu İletişim Halise Güney İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Halise Güney İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Halise Güney İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Halise Güney İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Halise Güney İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Halise Güney İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SEYDİŞEHİR Adı: HALİSE GÜNEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Stat Mahallesi Manav Yolu Telefon Numarası: 3325826759 Faks Numarası: 3325826759 E-mail Adresi: Web Adresi: - Halise Güney İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|