08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortakaraören Şerife H.Hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya
Ortakaraören Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu Hakkında - Ortakaraören Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortakaraören Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu Resimleri - Ortakaraören Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu İletişim
Ortakaraoren Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ortakaraoren Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ortakaraoren Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ortakaraoren Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ortakaraoren Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Ortakaraören Şerife H hüseyin Kocaman İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ORTAKARAOREN ŞERİFE H HÜSEYİN KOCAMAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ORTAKARAÖREN KAS ŞERİFE HASAN HÜSEYİN KOCAMAN İ Ö O
Telefon Numarası: 3325851013
Faks Numarası: 3325851013
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak : webrehberi biz
|
|
|