![]() |
* Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi * |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
* Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi *Seni Seviyorum kelimesi bu kadar basit bir cümle değil ![]() Sevdiğinden emin olduktan sonra söylenir ![]() Bu zamanlarda herkesin dilinde ![]() çok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() takım şeyler beraber yaşanır ![]() ![]() Hani nerde sevginiz? Sevmek bu kadar kolaymı? Veya sevdiğin insanı bırakmak bu kadar kolaymı? Sevgi hemen sönermi? Neydi bu yaşadığın? Sevgimi? Hoşlanmamı? Arzulamamı? Bunları neden ayırt edemedin? Neden sevmediğin halde yeminler ettin geleceğe dair? Neden kendini bana alıştırdın? Neden ben seni delice sevdim? Benim sevgim yalan değildi ![]() Yaşananları ben unutamam ![]() Sen unuttun ben unutamam ![]() *Benim sevgim bir iki günlük değildi ![]() Bugunden yarına sevgi sönmez ![]() ![]() Yalan söyledin demek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim döktüğüm gözyaşların hesabını ver ![]() ![]() Herşey bittikten sonra bile acı çekiliyorsa, gözyaşı dökülüyorsa bu gerçek sevgidir ![]() tutmaya çalışıyorsun ![]() ![]() ![]() baktığın yerde beni görmüyorsun benim seni gördüğüm gibi ![]() karanlıkta ağlamıyorsun benim ağladığım gibi ![]() ![]() ![]() ![]() bitmedi ![]() *Benim sevgim bir iki günlük değildi ![]() Biliyormusun? Bazen bu bir rüya diyorum ![]() son bulacak diyorum ![]() ![]() Yüreğimin atışları hızlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diyordum ![]() ![]() ![]() *Benim sevgim bir iki günlük değildi ![]() ama biliyormusun!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Benim döktüğüm Gözyaşların aynını dökmeni o kadar çok istiyorumki ![]() ![]() ![]() Yüreğimin şu an çektiği acıyı çekmeni o kadar çok istiyorumki ![]() ![]() ![]() ÇÜNKÜ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Benim sevgim bir iki günlük değildi ![]() alıntı
![]() |
Cevap : * Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi * |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : * Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi *tek kelımeyle süper işte günümüz sevdaları böyle yalan yanı emegıne sağlık
![]() |
Cevap : * Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi * |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : * Benim Sevgim Bir İki Günlük Değildi *Okuyan gözlerinize sağlık |
![]() |
![]() |
|