|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bolay, ilköğretim, konya, okulu, taşkent |
![]() |
Bolay İlköğretim Okulu Bilgileri Taşkent Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bolay İlköğretim Okulu Bilgileri Taşkent KonyaBolay İlköğretim Okulu Hakkında - Bolay İlköğretim Okulu Tanıtım - Bolay İlköğretim Okulu Resimleri - Bolay İlköğretim Okulu İletişim Bolay İlköğretim Okulu Konya Taşkent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bolay İlköğretim Okulu Misyon Ve Vizyonu: Bolay İlköğretim Okulu, her öğrencinin topluma ve çevresine uyumlu, sorumluluk bilincine sahip, geniş bir dünya görüşüne sahip, demokratik, insan haklarına saygılı, sağlıklı ve dengeli bir kişiliğe ve karaktere sahip, toplumsal ve millî değerlerine sahip çıkan kişiler yetiştirmeyi benimsemiş bir eğitim kurumudur ![]() ![]() Okul, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Bolay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / TAŞKENT Adı: BOLAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bolay Kasabasi Taşkent/Konya Telefon Numarası: 3324933177 Faks Numarası: 3324933177 E-mail Adresi: Web Adresi: - Bolay İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|