|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgi, cihanbeyli, hakkında, konya, köyü, mutlukonak |
![]() |
Mutlukonak Köyü Hakkında Bilgi Cihanbeyli Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutlukonak Köyü Hakkında Bilgi Cihanbeyli Konyamutlukonak köyü bilgileri - mutlukonak köyü tanıtım - mutlukonak köyü konya - mutlu konak köyü resimleri İlçe: CİHANBEYLİ İl: KONYA Köy Muhtarı: Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: Cep Telefonu: Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 266 1997 270 İle Uzaklığı: 173 km İlçeye Uzaklığı: 73 km Rakım: 1150 m Cihanbeyli’ye bağlı Mutlukonak Köyü, Konya’nın 175km kuzeyinde, Cihanbeyli’nin 73 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevresindeki köylerden daha eski bir yerleşime sahip olan Mutlu Konak 1700-1800 yılları arasında Malatya dolaylarından göç eden insanlar tarafından kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim seviyesinin orta düzeyde olduğu köyde bulunan okul çağındaki öğrenciler taşımalı eğitim kapsamında Kandil kasabasına taşınmaktadırlar ![]() ![]() Köyün başlıca geçim kaynakları tarım ve hayvancılıktır ![]() ![]() Köyün sosyo-kültürel yapısı çevre köylerle uyum gösterir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|