|
|
Konu Araçları |
bilgileri, hacı, ilköğretimokulu, ismet, konya, köyü, sarayönü, önal, özkent |
Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretimokulu Bilgileri Sarayönü Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretimokulu Bilgileri Sarayönü KonyaÖzkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretim Okulu Hakkında - Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretim Okulu Tanıtım - Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretim Okulu Resimleri - Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretim Okulu İletişim Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretimokulu Konya Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SARAYÖNÜ Adı: ÖZKENT KÖYÜ HACI İSMET ÖNAL İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: Özkent Köyü Sarayönü/Konya Telefon Numarası: 3326228613 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Özkent Köyü Hacı İsmet Önal İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - sarayönümebgovtr |
|