|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, cemalettin, ilköğretim, konya, okulu, tuzlukçu, şehit, şekerci |
Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu Bilgileri Tuzlukçu Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu Bilgileri Tuzlukçu KonyaŞehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu Konya Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Şehit Cemalettin Şekerci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / TUZLUKÇU Adı: ŞEHİT CEMALETTİN ŞEKERCİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şehit Cemalettin Şekerci İ Ö O TuzlukçuTelefon Numarası: 3328612197 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul hakkında daha fazla bilgi için
|
|
|
|