|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çaldere, ilköğretim, konya, köyü, okulu, selçuklu |
Caldere Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Caldere Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaCaldere Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Caldere Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Caldere Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Caldere Köyü İlköğretim Okulu İletişim Caldere Köyü İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Caldere Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Caldere Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Caldere Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Caldere Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Caldere Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: CALDERE KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇALDERE KÖYÜ Telefon Numarası: 3322777073 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|