Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altınöz, bilgi, hakkında, konya, köyü, yunak

Altınöz Köyü Hakkında Bilgi Yunak Konya

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Altınöz Köyü Hakkında Bilgi Yunak Konya

Konya Köyleri - Yunak Altınöz Köyü - Altınöz Köyü Hakkında Bilgiler - Altınöz Köyü Resimleri

İli:Konya

İlçesi: Yunak

İle Uzaklığı:156km

İlçeye Uzaklığı:42km

Rakım:930

Muhtarlık Tel:0332

Köy Muhtarı: Bayram Uğur

Demografik Bilgiler:

Nüfusu:

2000 173

1997 175

Ekonomi

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdırALTINÖZ köyün en büyük özelliği sulu tarım olmasıdırPANCARAYÇİÇEĞİSOĞA NKANOLApatatesvb ürünler ekilmekdedirBunun bilincinde olan köy halkı çiftçiliği benimseyerek çiftçiliği bilinçli olarak hareket etmekdedir

Muhtarlık

Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları:

2004 - Bayram Uğur
1999 - Bayram Uğur
1994 - Bayram Uğur
1989 - Bayram uğur
1984 - Bayram Uğur
2009 - Bayram Uğur

Altyapı bilgileri

Köyde ilköğretim okulu yoktur Taşımalı Eğitim Yapılıyor Köyün [[içme suyu şebekesi]vardır] ve kanalizasyon şebekesi yoktur Ptt şubesi yoktur Ptt acentesi vardır Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com